RE: SEAT LEON cupra4 TDI > nova vozilica
Eh hajmo redom.. nakon detaljnih pregleda auta, svih komponenti (ponovnog gledanja faza, mjerenjem osciloskopom itd itd, dizni, usisa, izduva, ecua (fizicki pregled) , bregaste, cijevi ICa i samog ICa, goriva, vakuma, ventila) skratio se izvor moguceg zagusenja motora tj slabih performansi na 2-3 stvari, jedna od njih je bila MAF senzor, druga je turbo, treca stvar ce da se pocne otkrivat tek kada se ove dvije srede, pa da pocnem..
Nakon sto smo stalno skidali, stavljali poklopac, karter ovo ono, jedno jutro nadjem malo vecu fleku ulja ispod auta,
inace buduci da je to nesto sto najvise mrzim, odmah sam krenuo prema majstoru, kad pazi belaja do samog majstora u putu upali mi se lampica od ulja, stanem odmah pored ceste, dignem sipku, vidim ima ulja i onda sam znao da sam u problemu, nazovem majstora, na licu mjesta izmjerimo pritisak ulja, nazalost nije ga bilo.. ajd odslepamo auto do majstora, standardna procedura dizalica fazoni, skinemo karter i nadjemo saraf od uljne pumpe odsjecen u karteru, pokusamo pokrenut pumpu, zaribala... sreca moja da nije bilo vecih posljedica, recimo..
Nadjem potrebne dijelove, karter, pumpa, ulje, filter, dihtung dekla zbog kog sam i isao do majstora
Usput, narucen je i novi maf (hvala Mladenu)
i skinuta je turbina, ujutro ide za uzice..
visak