Prvo cu da razmotrim opciju da skontamo neki fazon da se pale maglenke kad se mota, ono na fazon golfa 6,7 passata ovo ono, ako to uspijem rijesit ostavio bi halogen, ako ne onda ce ici i dole xenonOdličan nOKE, lijep i kad je prljav, dobro bi legao xenon u maglenke sića je to vjerujem da ćeš vremenom sve to srediti
hahaha joj suti stid me bilo kad sam dosao na praonicu, ljudi nisu mogli da vjeruju gdje sam bioa jesi ga ispeksinio mada ako nije ostecena hauba i branik ovo mu je dobra zastita ako ovako ostane,nece nista proci kroz ovaj sloj
inace zimski setup ljepsi nego pola ljetnih sto koriste
na golfu 5 ima pripremljena instalacija i sve sto je potrebno da se "aktivira" ta opcija, medjutim na autima starijim do 2005 god se moraju postavljati prekidaci na letvu, pripremit komplet nova instalacija da se pali maglenka kada motas.. a sto se tice zakljucavanja i otkljucavanja, to je malo lakse rijesitbas je drug juce uradio na golfu 5 da mu se pale maglenke kad mota i da kad zakljucava auto da mu se pale svjetla, za sve to dao 20km, ako budes zainteresovan javi se u P.P.
ebay.comauuuuuuuuuu ovo mi se sviđa, gdje si ih nabavio?