Član
RE: Seat Ibiza VR6 RWD Projekt / KOMENTARI
400KS sa turbo setupom, bez otvaranja motora? hehe nasmijo si me pravo, za ove motore da bi imao turbo moras promjeniti barem dihtung glave a da ne govorim za ostale radove na motoru i na glavi, zasto svaki turbo kit kad se prodaje za VR dobijes i novi deblji dihtung glave da se nebi slicne stvari desavale kao sto su ovdje ....
GocaS6 je napisao(la):Nitko nikoga ne krivi nizašto, ali je smiješno da se motor tako raspadne, stavlja se drugi a nitko pojma nema šta je bilo prvome! Ajde neka raspao se nije prvi ni zadnji, ali ljudi pa nisu to motori od kosilice da se tako raspadnu, taj VR drži do 400 KS sa turbo setupom bez otvaranja motora kakav zamor materijala pa nisu klipovi od pudinga...
Mislim da je ovdje najbitnije da se utvrdi šta se ustvari dogodilo, pa ako je i bilo knockanja, detonacije, ili bilo čega neka je šta sad, drugi put se neće dogoditi i gotovo.
Ali ne možete tako mijenjati motore ko čarape a nitko nema pojma šta se događa.... :icon_eek:
400KS sa turbo setupom, bez otvaranja motora? hehe nasmijo si me pravo, za ove motore da bi imao turbo moras promjeniti barem dihtung glave a da ne govorim za ostale radove na motoru i na glavi, zasto svaki turbo kit kad se prodaje za VR dobijes i novi deblji dihtung glave da se nebi slicne stvari desavale kao sto su ovdje ....