ivica Član 28.07.2011 #17 RE: Seat Ibiza Cupra a evo jedna fotka,jer vidim da ljudi pisu kako im auto cadi
s1ck Član 28.07.2011 #18 RE: Seat Ibiza Cupra prva slika me prepala :lol: sta reci.. sumnjam da od ovog moze bolje izgledati, za mene definitivno vrh, skladno, mocno, lijepo, brutalno
RE: Seat Ibiza Cupra prva slika me prepala :lol: sta reci.. sumnjam da od ovog moze bolje izgledati, za mene definitivno vrh, skladno, mocno, lijepo, brutalno
ivica Član 28.07.2011 #19 RE: Seat Ibiza Cupra i evo jedan clip "ubrzanja dizela"...... http://imageshack.us/clip/my-videos/844/r9f.mp4/
RE: Seat Ibiza Cupra i evo jedan clip "ubrzanja dizela"...... http://imageshack.us/clip/my-videos/844/r9f.mp4/
AnDel Član 28.07.2011 #20 RE: Seat Ibiza Cupra nema je ljepse na daleko djece mi motor je prica za sebe , sjedi 5
pukim48 Član 28.07.2011 #21 RE: Seat Ibiza Cupra napokon da i ti predstavis svog ljubimca auto je fenomenalno, sledeci put kad se vidimo.....pijemo
RE: Seat Ibiza Cupra napokon da i ti predstavis svog ljubimca auto je fenomenalno, sledeci put kad se vidimo.....pijemo
S Sarajlic Početnik 28.07.2011 #23 RE: Seat Ibiza Cupra kako ono suki kaze:kad vidis kako ide,kad skontas da je jos dizel useres se znas moje misljenje o svom sdi-u,obozavam ga :icon_biggrin: respect ivice
RE: Seat Ibiza Cupra kako ono suki kaze:kad vidis kako ide,kad skontas da je jos dizel useres se znas moje misljenje o svom sdi-u,obozavam ga :icon_biggrin: respect ivice
pioneer_09 Administrator 28.07.2011 #26 RE: Seat Ibiza Cupra jedno od najkompletnijih auta na forumu svaka cast
Davor_ Član 28.07.2011 #27 RE: Seat Ibiza Cupra Kakav skoks sa 50na70!!!!!!! strasno Nikada me nisi provozao u ovome... Strasan auto ivice sve pohvale
RE: Seat Ibiza Cupra Kakav skoks sa 50na70!!!!!!! strasno Nikada me nisi provozao u ovome... Strasan auto ivice sve pohvale
.nOKe Legend 28.07.2011 #28 RE: Seat Ibiza Cupra vrhuunski auto, za pozelit ajde nam pisi nesto i o motoru :icon_smile:
Nexus Legend 28.07.2011 #30 RE: Seat Ibiza Cupra dobra sibica da valja,ova slika unutrasnjosti mi se svidja