SEAT Cordoba....led neonke update

SEAT Cordoba....led neonke update

RE: SEAT Cordoba

fino udara,bubrege masira:lol:

da IGY upravu si,spojio sam remote,al nest nije htjelo pa cekam nedjelju da ispitam kabl od remota
zato je to na ovaj nacin,nisam se mogao zahebavat do 00;00 se radilo,pa su onda nastupile kucne carolije da bi to frceralo:D

i jos nesto tamo gdje sam trazio malu pomoc,tema se zvala,imam notifikacije,a teme nigdje,a bas sam po notifikacijama dobio odgovore od koga sam cekao.kad kliknem notifikaciju samo mi izbaci ovo
:icon_twisted:
The specified thread does not exist.

Član
RE: SEAT Cordoba

Golf 1 TDI je napisao(la):
fino udara,bubrege masira:lol:

da IGY upravu si,spojio sam remote,al nest nije htjelo pa cekam nedjelju da ispitam kabl od remota
zato je to na ovaj nacin,nisam se mogao zahebavat do 00;00 se radilo,pa su onda nastupile kucne carolije da bi to frceralo:D

i jos nesto tamo gdje sam trazio malu pomoc,tema se zvala,imam notifikacije,a teme nigdje,a bas sam po notifikacijama dobio odgovore od koga sam cekao.kad kliknem notifikaciju samo mi izbaci ovo
:icon_twisted:
The specified thread does not exist.

bem ti vraga i meni se isto desilo s temom, notifikacija ima teme nema:icon_rolleyes:
pazi da ti ne pokrene kamenac iz bubrega

RE: SEAT Cordoba....muzika update

mozda je izbrisana tema pa je zato nema,i ja imam dvije sony al 12" i trenutno rade na nekom cetverokanalnom pojacalu od 1kW pa me interesuje bil bolje udaralo da spojim sve izlaze na samo jedan woofer jer ovako je fakat malo snage za oba sa ovim pojacalom a nema se sad para za neko jace pojacalo,,,,ajd da pitam ako ko zna nek odg.na PM da ne otvaram novu temu u savjetima

IGY

Član

razlog nestajanja tema je sljedeci
http://www.bhtuning.com/brisanje-tema-koje-ne-sadrze-naslov-kako-treba-t-33669.html

citao sam Igy tu temu i upravu si za to,ja mislim da je previse tema slicnih ali isto tako se mora obratiti paznja na naslov teme jer neko mozda sto trazi savjet ima ta tema al nemoze je pronaci jer ta tema nije pod tim naslovom sto on trazi zato treba kratko i jasno napisati u naslovu o cemu se radi,ima i u oglasima npr.prodajem felge (ni koje ni sta nista dalje i to treba brisat odma) neki cak i ne napisu dal kupuju il prodaju a pise lijepo da se stavi il P il K il Z no bil mi ti sta znao reci za ovaj problem sto sam reko da ne otvaram temu,joj sta sam sve napiso nemam slova vise na tastaturi....

IGY

Član

to ne mozes uraditi, da spojis sve izlaze na jedan woofer, mozes na dva izlaza u bridghe jedan, kako ti je predpostavljam sad, a za vise info otvori novu temu pa cemo malo naglabati, da ne idemo u OT ovde a svakako ce se brisati ;)

OK.Pa trenutno i jeste u bridge po pojacalu imam mogucnosti 2-3-4 izlaza trenutno je na 2 i bil se to moglo izvesti na jedan,evo sad cu otvoriti temu u ICE muzika pojacalo.....

Član

IGY je napisao(la):
razlog nestajanja tema je sljedeci
http://www.bhtuning.com/brisanje-tema-koje-ne-sadrze-naslov-kako-treba-t-33669.html

moja je nosila naziv "felge 15" na passat 3" ne znam sta nije ispravno:icon_question:
:icon_exclaim: ode ja u off

nema veze,volio bi da je jos malo tema zadrzana,da vidim odgovore,al et pitacu ovdje,a IGY bi mogao najbolje znati,da mi temu nebi zatrpavali,dakle trebam li kondenzator il nest drugo za ovu muziku.
sad kad je skopcana,primjetim trunku da blickaju svjetla,il ako u leru radi smanji broj obrtaja,snimim video u nedelju pa da se i vidi i cuje.
i da rjesio sam remote veceras,kabl s kontakta nije uredu bio,a otkrio sam da mp3 player ima izlaz za remote,pa se sad pali pojacalo zajedno kad i player;)

IGY

Član

nemas potrebe kondenzator stavljati ;)
samo bespotreban trosak

Član

fin seat sam da mu nisu slo table bio bi jos ljepsi, i zar on spada u njemacka vozila zar nebi trebao u spanska..

hvala igy,vec sam poceo sizit,svugdje pitam,ja dodem notifikacije stoje,odg.nigdje...

svakako da mu slo nepristaju:icon_mad:,al sta je tu je....ma je spansko,al vidim dosta ig ovdje stavilo pa i ja:icon_smile:

Član

imam ja jednu u dijelovima 1.4 motor ostalo je jos malo od nje ak ti sta treba

evo dosla i nedjelja,moj slobodan dan,pa se pojacalo smjestilo,i kablovi fino sortirali,da moze jos stogod u gepek:cool:
1zpp4sw.jpg

evo i snimka,obecao sam:icon_smile:
View My Video