tibor987 Član 14.05.2008 #2 Vizuelno prejake gume, trebao si usisnik na braniku razbit malo...podijelit ga na tri dijela barem...inace dobaar !
Vizuelno prejake gume, trebao si usisnik na braniku razbit malo...podijelit ga na tri dijela barem...inace dobaar !
Z Zuka_GT Član 14.05.2008 #3 tibor987 je napisao(la): Vizuelno prejake gume, trebao si usisnik na braniku razbit malo...podijelit ga na tri dijela barem...inace dobaar ! Kliknite za proširenje... :icon_exclaim::icon_exclaim::icon_exclaim::icon_biggrin::icon_biggrin::icon_biggrin:
tibor987 je napisao(la): Vizuelno prejake gume, trebao si usisnik na braniku razbit malo...podijelit ga na tri dijela barem...inace dobaar ! Kliknite za proširenje... :icon_exclaim::icon_exclaim::icon_exclaim::icon_biggrin::icon_biggrin::icon_biggrin:
legionar Član 19.05.2008 #5 Dobar, samo po meni si trebao manje ova stakla potamniti, nekako mi sa haubom naprijed...
Faya_M5 Član 19.05.2008 #6 mogu ti rec da si ovo fino odradio...malo mi je zadnja felga cudna, al je top odradjeno sve...a i podloga mi se svidja...ukupno 4,5 od 5
mogu ti rec da si ovo fino odradio...malo mi je zadnja felga cudna, al je top odradjeno sve...a i podloga mi se svidja...ukupno 4,5 od 5