enesss Legend 08.10.2013 #78 jako fini radovi , auto je bas za cistu desetku i ovaj scirocco se ljepse ne moze odraditi , svaka cast !
jako fini radovi , auto je bas za cistu desetku i ovaj scirocco se ljepse ne moze odraditi , svaka cast !
scirocco Član 25.11.2013 #80 Slazem se za izgled ovih felni Ali moramo malo menjati, nije zanimljivo kada je uvek isto
scirocco Član 26.12.2013 #82 Hvala druze, bice to sve na svom mestu nadam se... jeste da ode puno para i zivaca, ali isplatice se onog trenutka kada bude rekao brm brm
Hvala druze, bice to sve na svom mestu nadam se... jeste da ode puno para i zivaca, ali isplatice se onog trenutka kada bude rekao brm brm
dario20 Član 22.01.2014 #83 svaka cast bice ko iz fabrike samo 100 puta bolji sretno u daljim radovim
dario20 Član 15.02.2014 #85 svaki put kad nesto radis savrseno ispadne dobro se ovo uklopilo sta je dalje ui planu
scirocco Član 15.02.2014 #86 Hvala drugar...polako se radi, ali se trudim da ispadne sve ok... Sledece u planu je ono najlepse...pakuje se motor...bice slika uskoro...
Hvala drugar...polako se radi, ali se trudim da ispadne sve ok... Sledece u planu je ono najlepse...pakuje se motor...bice slika uskoro...
scirocco Član 10.03.2014 #90 Hvala druze, imam i ja podosta delova, ali opet nikada dosta Tako da, javljam ako nekada nesto zatreba...
Hvala druze, imam i ja podosta delova, ali opet nikada dosta Tako da, javljam ako nekada nesto zatreba...