RE: Scirocco 92' 1.8 8v
sandy_mo je napisao(la):
Tesko da ces igdje to naci, eto te sto imas sad na autu preradi, one origal ostavi, il prodaj
ima musterija za stock Roccove farove uvijek
Farove sam menjao za nesto...samo ne mogu da se setim za sta...:icon_confused::icon_smile: uglavnom nisam ostao kratak :lol:
BlackPrince86... Sasijeca u korenu...:lol:
Vidim da nisam napisao na pocetku...pa evo da dodam sada...
Auto mi ima servo...centralnu bravu...alarm...siber koji radi (za sada odlicno)...razne blokade motora...SPARCO patosnice...
Od ozvucenja u autu...
Sony xplod mp3...nemam trenutno sliku od njega...
onda su tu pali neki visokotonci u prednjim vratima...morao je tapacirung da se busi...ali na kraju dobro je ispalo...
Zatim imaju i visokotonci i nazad kod stubova...(nemam slike trenutno)...2 male elipse u vratima i 2 male elipse nazad kod stubova (gde ima fabricki otvor za zvucnike)...i u gepeku mi je trenutno ovo cudo...kutiju smo napravili moj brat i ja...
Pozlaceni konektori...
Na pojacalu osigurac 60A... :lol: kada pojacam muziku ugasi se auto...:lol: salim se naravno...sve radi besprekorono...:icon_biggrin:
U gepeku...
E sada posto mi je ovo malo glomazno i tesko... ove dve 12' cu da izbacim...tacnije da prodam...:icon_smile:...i stavicu jednu 15...i neki monoblok pojacalo za tu 15...ali to tek kada se nadje kupac za ovo pozadi...