Start je napisao(la):Maa daj bjez mali,dao si mu bembaru i sad da mi sjeda u saxa i govori...jel ovo yugo ? hahaha a ne ne ne :lol:
Start je napisao(la):Ma probijen lonac (bas je lud zvuk) al moracu uskoro skidati sve i samo ostaviti zadnji lonac:icon_smile:,trenutno imam problema,otpadaju mi plastike pored sunca...moracu ga ulipiti svega :lol:
...nista prijatelju kad me vidis,maši pa da bacimo rejS kakav
eeebemu sve,bas nemas srece :/ sad sam ponovo u strahu a bio sam zaboravio na to sve...:icon_rolleyes:mooamer je napisao(la):Start je napisao(la):Ma probijen lonac (bas je lud zvuk) al moracu uskoro skidati sve i samo ostaviti zadnji lonac:icon_smile:,trenutno imam problema,otpadaju mi plastike pored sunca...moracu ga ulipiti svega :lol:
dodji ti u mostar na race pa da vidimo ta nasa sokocala mogul sta?!ja skoro mjenjac uradio i sad mi diff otisao eno ga kod majstora!:icon_cry:
ma bice tu sutra ili prekosutra nesikiram se al et ono ukaki ti planove najedanput!hvala brate i tebi sretno pa se ozda negdje-nekad i sretnemo!pozzStart je napisao(la):eeebemu sve,bas nemas srece :/ sad sam ponovo u strahu a bio sam zaboravio na to sve...:icon_rolleyes:mooamer je napisao(la):Start je napisao(la):Ma probijen lonac (bas je lud zvuk) al moracu uskoro skidati sve i samo ostaviti zadnji lonac:icon_smile:,trenutno imam problema,otpadaju mi plastike pored sunca...moracu ga ulipiti svega :lol:
dodji ti u mostar na race pa da vidimo ta nasa sokocala mogul sta?!ja skoro mjenjac uradio i sad mi diff otisao eno ga kod majstora!:icon_cry:
a sto se tice raceva tipa 402m...iskreno i nisam bas nes zagrijan za to,vise volim krivine...
nis prijatelju,zelim ti da sto prije vratis saxonju na cestu