Ne znam o cemu ti pricas i ko ti je te nebuloze ubacio u glavu :icon_rolleyes:B.M - Floyd je napisao(la):Oj sunce ti poljubim,od ovolikog neta ti ne možeš naći ništa .. Bar pojedinih stvari ima .. Za početak neki auspuh,tipa Leovince ZX ili TT,oba su dobra .. Mogu ti poslužiti za početak i Tecnigas Next R ( imam jedan za prodati ako hoćeš,sad je na motoru i u extra je stanju,povoljno) .. Dalje,ako hoćeš bolje ubrzanje idu lakše rolnice ,ako hoćeš veću krajnju brzinu onda idu teže .. Dalje,potraži multivar za svoj motor (preporučujem ti MALOSSI),promijeni karburator ako imaš 12 mm ( traži 17,5 .. podnošljiva potrošnja a solidno ide),i još se pozabavi sitnicama .. Na kraju je tu kit od 70 ccm ako hoćeš brži motor i da nešto baš napraviš .. Koliko si mislio izdvojiti za to ?
Evo ti ,da si ukucao "tuning skutera " izbacilo bi ti ovo :http://www.mojskuter.com/index.php?option=com_content&task=view&id=189&Itemid=43
Drugi put potraži bolje,ili uopšte potraži prije nego što otvoriš temu,ovo ti je 15-a na isti kalup :icon_biggrin:
yago je napisao(la):sve ovo nasao sto vi kazete,problem je sto niko nema za ovaj skuter,nasao auspuh al ne pase............
yago je napisao(la):pozz,vozim motor apriliu sportcity 2t 50,htjeo bi da poboljesam brzinu i snagu,sad trenutno ide 75,trazio sam po netu ne mogu nista konkretno na nadjem......
yago je napisao(la):uzeo bi ja al morma polagat za A
B.M - Floyd je napisao(la):Lakšim rolnicama dobijaš bolje ubrzanje ,staviš li nešto teže rolnice dobićeš veću krajnju brzinu ( ona će se promijeniti shodno ostalim dijelovima koje imaš i njihovom stanju) . . Vozio sam neko veče motor sa 3.2 rolnicama ,ima još kompletan malossi prenos,daš pun gas propinje se,al' zato 55 kmh i kraj .. Uz većinu novih auspuha kad kupiš dobićeš i rolnice i oprugice .. Bi l' mjenjo ti za Next R taj Yasuni uz nadoplatu ?