addo Član 22.02.2009 #16 tvrdoglavi je napisao(la): kako se covjek pronalazi u ovome:lol::lol: Kliknite za proširenje... Kako vise citam vidim sebe u ovom tekstu! hehheheheheh
tvrdoglavi je napisao(la): kako se covjek pronalazi u ovome:lol::lol: Kliknite za proširenje... Kako vise citam vidim sebe u ovom tekstu! hehheheheheh
Death_beat Član 22.02.2009 #20 tekst je odlican...pravi savjeti tacno se covjek mora naci u necemu i do kraja se potpuno sloziti sa tatom ovo za zene je najzesce..istina
tekst je odlican...pravi savjeti tacno se covjek mora naci u necemu i do kraja se potpuno sloziti sa tatom ovo za zene je najzesce..istina
knoxville Član 22.02.2009 #21 "Najveci je merak sedeti pripit sa strane i gledati nekog kako jede opuške ili piša po macki." hahahaha..drama..prejako
"Najveci je merak sedeti pripit sa strane i gledati nekog kako jede opuške ili piša po macki." hahahaha..drama..prejako
srdjan014 Član 22.02.2009 #22 Sve je to 100% tacno....smjesno jest', al' tako je... Svaka cast za tekst... Odma + od mene...
Div Član 24.02.2009 #24 "Dobre reklame, ne ove za švarckof i uloške. Ne sine, žene nemaju plavu krv i fleku od bureka ne mozes isprati nikakvom pizdom materinom." Svaka cast za text al` ova mi je ubjedljivo najjaca!!
"Dobre reklame, ne ove za švarckof i uloške. Ne sine, žene nemaju plavu krv i fleku od bureka ne mozes isprati nikakvom pizdom materinom." Svaka cast za text al` ova mi je ubjedljivo najjaca!!