Član
Plin ocito dolazi iz cijevi, ne vadi se iz zemlje kao naftaDao je Bog i plin, da se skoro pa dzaba vozas.
Plin ocito dolazi iz cijevi, ne vadi se iz zemlje kao naftaDao je Bog i plin, da se skoro pa dzaba vozas.
E klinac ajd uzmi CKM i idi drkaj mislim da ti je pametnije! Sta si se napalio!Pa zivota mi gdje ce mi rec , sluti mi frajer da cu ubit nekog na cesti.. HALO , jos prica nesto a nema pojma , ovo je klasicni hejter.. Ja alkohol nikad nisam gotivio , uvijek je bio respect za vozace , ja vozim za mene sok... ON prica nesto , a zivota mi kad bi njeg vidio negdje a da znam ko je , pokosio bi ga zivota mi.. zbog vakog papka ja se nerviram pa to nije normalno... ccc
E klinac ajd uzmi CKM i idi drkaj mislim da ti je pametnije! Sta si se napalio!
ja ga pitam za normalan savjet , i ako je iole normalan , na neke moje komentare moze primjetit da me drugi namjerno provocira.. kao onaj gore da cu u buducnosti izletit sa ceste ubit nekog.. pa nedaj mi boze da to bude , kad bi izaso njeg bi prvog rokno.. i sad se ovaj iz bANJA luke naso pametan , sta ce levat pravi.. mene bi bilo stidnemoj se sa hirurgom kačit zajeban tip ,
aj ne jedi govna sviju tiAlo mali. Ajde nauci se malo pismenosti nauci! Odakle si ti? Moze li se kuci prici izmedju 10 i 3 mjeseca u godini?
Kokice, kospice kikiriki ?Emire, tacno si King
Kako mislis sviju ti?aj ne jedi govna sviju ti
Ko je on da tebi govori nesto, ne daj ti na sebe emireaj ne jedi govna sviju ti