Član
Pozz u skorije vrijeme imam u planu kupovinu kombija VW t4 2.5 75kW pa me zanima sta o njemu,kakav je za odrzavanje,koja mu je prosjecna potrosnja i da li uzeti samo prednji ili syncro pogon?
Hvala druzeee ako jos neko ima iskustva vezana za ovaj kombi napisiteeeVozao sam ja dugo teretnog s tim petakom...od problema bila letva volana, alternator...ostalo samo mijenjano ulje i gas. Zahvalan kombi pravo. Imao je 340k na satu. Ide 160 i pun i prazan
Trosio je 10-tak litara gradske s malo il nimalo tereta
Sa sinkrom nemam iskustva
Neće dugo ako Bog daImamo jednog u firmi, cekamo prvi vec kvar i otpad. Limarija i sve sto je moglo se sjebati je sjebano. Kilometri i zestoki pretovari. Vec godinu dana se na njemu samo mjenja ulje, i ceka kvar. Zvukovi koje pravi mjenjac i motor su fascinantni, ali i dalje ide, i dalje su pretovari. Preko 700k je na satu ali jbg, ide.
Tako i ja razmisljam vec duze vreme al jbg. Mjenjac nekada nece u neke brzine, cesto ispada iz prve pri kretanje iz mjesta.Neće dugo ako Bog da![]()
nema narod neko dobro misljenje za 2.4 motoreImam T4 2.4 okrenut sat, motor ne moze bolji biti, trosi 7 8 9 ovisno od voznje, znaci mjenjaj ulje vozaj, mjenjaj ulje vozaj, limarija parekselans jos uvijek
nema narod neko dobro misljenje za 2.4 motore
ma i nisi upravu veći je problem 1.9 nego 2.4, moj ide gdje god pozelisa i taj 2.4 sa svojih 78KS ne mice s mjesta natovaren