Jaa mislim da ti trazis ovo,malo trosi nema kvarova a godine nisu bitne...Imam isto tako pug 206 1.6b 80kw tako da mi se to ne isplati, bitno je auto da malo trosi i da nema kvarova, nisu cak ni godine toliko bitne...
bravo , dvica i to turbo dizelku nac 92godJaa mislim da ti trazis ovo,malo trosi nema kvarova a godine nisu bitne...
Sala je bila,da ne bi ovo sve vodilo dalje na VW,za ovu sumu tesko da sta moze uzeti dobro i pouzdano i prije bi isao na nekog benzinca sa plinom nek dizela..evo po meni 406 je ogodno auto plus ima plin ne znam sta ce ti vise ista.bravo , dvica i to turbo dizelku nac 92god
jer za ove pare ne moze i jare i pare, ili ce malo da trosi i da se kvari ili obratno
http://www.olx.ba/artikal/21315608/golf-2-turbo-dizel/
ova se cini dobra
o daa top 3 najruznija auta ikad proizvedenaKakav grob ova multipla i spolja i unutra,u dizajnerskom smislu
znaci ko je bude vozio slobodno nek se mrtvacem zove..heh jbt bas je odron..Kakav grob ova multipla i spolja i unutra,u dizajnerskom smislu
pogotovo instrument tablaKakav grob ova multipla i spolja i unutra,u dizajnerskom smislu