Savet u vezi benzinske pumpe

Savet u vezi benzinske pumpe

Član
Posto imam jedan dokon prekidac(koji je nekada sluzio za ukljucivanje nekih dioda ili sl),a sada ne sluzi nicemu hteo sam na njega da povezem struju od benzinske pumpe da mogu da je aktiviram/deaktiviram po potrebi. Prekidac se nalazi na poklopcu od osiguraca ispod volana. Pitanje: Na koji nacin da povezem taj prekidac sa pumpom?

Član
A nije to sto mislis, nije zastita od kradje, nego kad vozim na plin da iskljucujem benz pumpu, jer ona radi u prazno i zna da crkne kad se vozi na plin.

Član
e i mene interesuje ovo a i ako je iskljucis na taj nacin a auto radi normalno da li ce doci do izba ivanja greske na bordu ili nesto trece ???

Član
dellas je napisao(la):
A nije to sto mislis, nije zastita od kradje, nego kad vozim na plin da iskljucujem benz pumpu, jer ona radi u prazno i zna da crkne kad se vozi na plin.

Pumpa ti svakako non stop radi zado i imaju povratna crijeva, a moze ti dobro doci nekad kad zasteka plin jer automacki se prebaci na benzin. Uslucaju da nije ukljucena auto bi ti se ugasilo a to kobno moze biti kod preticanja ;)

Član
Pa da, ne znam da ti je relej od pumpe pod haubom :D i da je to najbolje mjesto za prekidanje struje :D