sarajlije pomoc....

sarajlije pomoc....

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
eh ovako, interesuje me gdje se nalazi naselje Aneks, sta je blizu tog naselja bem ga nista nisam mogao naci na google-u.. zapravo mala je nasla neki stan jer treba na fax sad pa nas interesuje jeli daleko od skenderije.. :icon_question: unaprijed se zahvaljujem ako ko god uspije pomoci;)
 

DSA

Član
naselje Aneks je od Skenderije udaljeno nekih 3-4 kilometra..otprilike 6-7 trolejbuskih stanica
 
Član
Aneks ti je ekvivalnetno tramvajskoj pruzi negde oko Dolac Malte, znaci oko 5-6 tramvajskih stanica od uzeg centra grada... Posto Sarajevo nema sirine nego se razvijalo samo po duzini, tramvajska pruga ti je dobra merna jedinica i orijentir.
Lepa urbana sredina, kirija ne bi trebala biti prekupa a opet odlicna je komunikacija sa gradom, imas trolu i tramvaj...
Studentu je ovo samo za pozeleti!;)
 
Član
Po mom ukusu malo predaleko ali ja sam možda navikao baš u centru.Ako ne može nigdje bliže centru onda je dobro i to što da ne a kirija nebi trebala biti skupa,pogledaj mapu Sarajeva brate imaš na netu,ide Grbavica,Hrasno pa Aneks valjda ćeš naći
 
Član
:D ma nasli smo mi bili i na bascarsiji, i na alipasinom ali sve su to bile neke ponude koje vlasnici opet nisu bili ni sigurni bili izdavali il ne, samo nas "zaj*avali" i radi toga smo izgubili podosta vremena, maltene par dana do faxa mi nismo jos nasli stan:D snacicemo se valjda jos;)
 
Član
nije daleko od skenderije
i jedna preporuka...ako ide na skenderiju neka ne ide trolejbusom ujutro, bolje je neka siđe na tramvaj...u trolu nece moci uci :D:D
ako nema guzve 10 minuta...Anex-skenderija...trlom
 
Član
:D:D dalje je alipasino.. i to basss..vjerujte nisam ni znao, jer sam priv put veceras cuo za to "naselje" aneks.. ma lahko joj je onda, pogledao sam na mapi sarajeva.. superiska.. hvala vam na pomoci svima imate + svi;)
 
Član
eeeee ba, kakav lock? anex naselje no1, do trolebuske 30 sec, do tramvajske 5 min maximalno :D

sad, ako ides iz grada, najlakse ti ga je pronaci na sljedeci nacin, a to je - stanica iza bosmala, dakle, trola staje kod bosmala, odmah sljedeca je anex, a tramvajem takodje iz grada ti je najlakse izaci na otoci (merkur trzni centar-najjednostavnija 'oznaka'), mada mozes i sa stanice cengic vila veoma jednostavno doci do anexa (park-stepenice i na anexu si)

ako ides prema gradu trolom, obratis paznju na most i krcatu auto-praonicu (ogromnu) - to je znak da izadjes na stanici odmah iza semafora, vidjet ces red poslovnica (sensu, cevabdzinica, apoteka itd itd), tramvajem jednostavno iza stanice 'remiza' odnosno 2 stanice od 'televizije'

ako ti bilo sta jos zatreba, javi :icon_biggrin:
 
Član
gaga je napisao(la):
a gdje na anexu...
koja ulica...mozda mi bude komsinica :D:D

mozda ti JA budem komsija jer i ja idem s njom:D

@murinho ma znam da nije daleko alipasino ali sam mislio da je aneks dalje od skenderije nego alipasino.. sutra idemo pogledati stan a najvjerovatnije da je to to.. moze lockot:D:cool:;)
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Top