Sarajevo osiguranje, naplata.. ??

Sarajevo osiguranje, naplata.. ??

Član
Pozdrav

Tema nije vezano za automobile pa sam je stavio u OFF topic. Naime firma u kojoj mama radi i njeni radnici osigurani su u Sarajevo osiguranju. Slomila je ruku u januaru mjesecu i sada 15-og marta kada je to prošlo sve predala je nalaze od doktora,snimke i to šta treba za naplatu osiguranja.

Nisam ih nikako zvao do danas da bi mi rekli nemojte više zvati, moraju proći tri mjeseca pa ćemo mi vas nazvati da vam isplatimo novac. Ja mislim da me malo zavlaće jer krajnji rok kako sam načuo za isplatu osiguranja je 3 mjeseca... ???

Ako ima neko neki savjet dobro bi došao ili još bolje da ima nekog da radi tamo da pogura to malo.

Hvala;)
 
Član
emirEX_sa je napisao(la):
isto kao i meni za udes, zakonski 3 mjeseca

Pa zar nije mijesec dana,imo sam ija udes,kod mene camelija a kod covijeka sto me je udario sarajevo osiguranje,evo ima jace od mijesec dana kako sam predo te papire i jos nista ne salju mam**** im lopovsku :icon_mad:
 
Član
Predao tek 15-tog marta i ocekujes za manje od 15 dana da ti isplate? Sta mislis da oni jedva cekaju da nekom daju pare?
Nemoj bezveze advokate i trosak, jer ne mozes nista. Mogu ti tacno za 3 mjeseca zavrsiti slucaj jer toliko je zakonski, dok prodje komisije, konzilije itd itd. + sto imaju bruku predmeta.. Vjerovatno ce to u roku mjesec i po do dva biti gotovo..
 
drug je istu situaciju imao sa zivotnim sarajevo osiguranjem. proslo je puno vise od tri mjeseca dok su mu isplatili..
 
Član
moras biti uporan zovi svaki dan ama bas svaki dan,zaprijeti tuzbom inace ima da te zavuku do milog boga to ti je dobro organizovana banda....
 
Član
samo da znate ja sam cekao 2 mjeseca i nesto, a kada sam ih zvao pretrpani su zbog nepogode koja je bila jer imaju dosta potrazivanja tako da znate da je moguće da se oduži naplata
 
Član
Ja sam čekao više od 6 mjeseci novac da mi isplate...puno obećanja i razvlačenja i dok nisam zaprijetio tužbom nisam pare vidio!!!
 
Top