Sarajevo i ove godine bez Auto-moto festa

Sarajevo i ove godine bez Auto-moto festa

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Putovanja.ba
Administrator
Auto-moto fest koji je trebao biti održan u aprilu u sarajevskoj Skenderiji otkazan je zbog nezainteresiranosti domaćih distributera vodećih svjetskih proizvođača auto djelova i opreme, saopćeno je danas iz Centra Skenderija.

- Iako je Skenderija dala svoj maksimum kako bi i naša prijestolnica građanima BiH na jednom mjestu predstavila domaće distributere vodećih svjetskih auto-moto proizvođača, isti nisu bili dovoljno zainteresirani za ovu vrstu saradnje. Centar Skenderija ostaje otvoren za saradnju sa svim distributerima svjetskih auto-moto proizvođača,u smislu da im pruži sve uvjete za izlaganje onda kada sami osjete stvarnu potrebu i budu spremni za ozbiljnu prezentaciju na ovom izložbenom sajmu, kaže se u saopćenju iz tog sajamskog centra.
 
Putovanja.ba
Administrator
Eto i definitivno je potvrdjeno, nema sajma automobila u Sarajevu ove godine. Steta.
 
Član
Pa ljudi jel vidite da vas nisam levatio.Ja sam bio zaduzen za lijepljenje tih plakata i u ponedjeljak je fino covjek zvao da se prekriju ti plakati ovim sajmom o obnovi....
 
Član
Steta vala prava, nema ga vec odavno u Sarajevu, pa izgleda da ga jos podugo ovdje necemo ni vidjeti. Ma nemoze se ovdje nista organizovati normalno, glavno da je sajam knjige svaki pola godine, ko da neko jos cita knjige.
 

Lav

Član
ma oni iz skenderije seru. imam ja cjenovnik skenderije, za standove izlagacima. metar kvadratni je skuplji u skenderiji nego na autosajmu u frankfurtu. to je jedini razlog.
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Top