Sarajevac zaljubljen u Touarega pozdravlja

Sarajevac zaljubljen u Touarega pozdravlja

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pozdrav svima.
Jasmin iz Sarajeva. Vozilo nemam, i to je i ujedno odgovor kako nadjoh vas cijenjeni forum, drug google me uputi, veli tamo ljudi sve znaju i radi su i pomoci savjetom :D

Ranije vozio audija, vise njih, bio zaljubljenik u isti dok me zakoni u drzavi koja ostavlja lopovima odrijesene ruke da kradu nisu otjerali na drugu stranu. Dok je situacija takva, izbjegava auta koja su vise na meti lopovima, znaci audi, vw i sl.
Vozio astru do skoro.
Sad sam u potrazi za necim da kupim. Astru karavan prodao jer mi treba nesto jos sire zbog djece i porodice. Moze SUV ali i ne mora.

Trenutno zagledam u C4 grand picasso, Rextona, Grand Scenica i cak danas neko me navrati da pogledam i Peugeota 807.
Prvi navedeni je zasad skoro pa favorit.
Doduse evo uleti mi lik sa ponudom Touarega sa dosta opreme i tako to, plinaš sa prihvatljivom potrosnjom pa sad mi je glava ko balon i ne znam ni na sta ce to sve izaci. Mozda od huje nista i ne uzmem :D
Touareg mi se i previse svidja, mahana mu je sto nema 7 sjedista za razliku od svih ostalih gore nabrojanih.
Ne znam da li postoji ta opcija uopste naknadno da se dokupi kao sto ima recimo za Rextona, samo narucis i stavis.

Eto, ako mozete pomoci, unaprijed se zahvaljujem. Jos jednom veliki pozdrav za sve clanove :icon_exclaim:

Ma 6, max 7, pola su djeca, manja... Ali kad idemo na duze relacije komfornije je imati sedam sjedista, a i po zakonu. Ne treba mi kombi mislim.

Član
pozz, dobro nam dosao
ugodan boravak na forumu, nadam se da ces nam uskoro predstaviti novi auto

Član
Dobro dosao...
Vozio sam se u Q7-ici na trecem redu sedista, i mogu priznati da se granice sa hirom... jedva da su funkcionalna a ja sam visok (nizak) 175cm, dvoje dece bi se uslovno receno moglo zgurati u taj treci red.
Sa Tourageom je identicna situacija jer se manje vise radi os istoj platformi vozila, postoji opcija za ugradnju treceg reda pomocnih sedista i trebalo bi se konkretno raspitati u ASI koliko maraka bi ta radost kostala...

deez je napisao(la):
Dobro dosao...
Vozio sam se u Q7-ici na trecem redu sedista, i mogu priznati da se granice sa hirom... jedva da su funkcionalna a ja sam visok (nizak) 175cm, dvoje dece bi se uslovno receno moglo zgurati u taj treci red.
Sa Tourageom je identicna situacija jer se manje vise radi os istoj platformi vozila, postoji opcija za ugradnju treceg reda pomocnih sedista i trebalo bi se konkretno raspitati u ASI koliko maraka bi ta radost kostala...

Hvala svima na dobrodoslici :)

A ovo sto ti govoris je radost za moje usi :) Znaci mene samo zanima da li moze uopste se dodati taj treci red. Velis da moze - sjajno ako je tako! ;)
A sto se tice komocije to mi je nebitno, to bi se samo svakako koristilo povremeno, i jako rijetko, znaci sa djecom kad idemo familijarno negdje u posjetu, za barjram i sl, dva djecaka bi tamo zavrsila :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.