Sahranjen u automobilu

Sahranjen u automobilu

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Početnik
Selo Saluda u Južnoj Karolini sa nešto više od 600 stanovnika dospelo je na naslovne strane novina nakon što je devedesetogodišnji Loni Halovej po sopstvenoj volji sahranjen u svom omiljenom automobilu.

Dizalica je spustila oldtajmer u raku i to sa Halovejom na mestu vozača.

Poslednja želja ovog starca bila je da kada umre sa sobom odnese i automobil pontijak "katalinu" iz 1973. godine.

Njegova rođaka Lejla Dan je izjavila da nije bila iznenađena njegovim zahtevom jer je on bio poseban i naročit čovek, dodavši da je to dan koji će svi pamtiti .
Još čudniji je to što su njegovi prijatelji i rođaci posle službe u crkvi u prtljažnik automobila stavili su svo njegovo oružje, jer starac nije želeo da ono stigne u pogrešne ruke.

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/7D6AXWVOWW4&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/7D6AXWVOWW4&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
 
ja debila ovih amera to je cudo jedno jos pun gepek oruzija stvarno nema dalje samo ne znam jesul mu otvoreni prozori ili zatvoreni kad su ga zatrpali :icon_confused::icon_confused:;););)
 
Član
svasta............... :icon_confused:
ovo nesto poput one price sa mobitelom i sahranjivanjem pre nekidan.........
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Top