SAD: Žena pucala po avionu jer "leti preblizu njene kuće"!

SAD: Žena pucala po avionu jer "leti preblizu njene kuće"!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
thumbnail.php


24SI - Na aerodromu u Fultonu u američkoj državi Wisconsin slijetanje i polijetanje aviona su normalni zvukovi. Pucnjevi međutim, baš i nisu.

"Šestorica pilota pripremali su se za jedan događaj. Kada nešto morate uvježbati, onda to stalno ponavljate tako da su stalno polijetali i slijetali", kazao je menadžer aerodroma Travis St. John.

Vježba je očito bila kap koja je prelila čašu prvoj komšinici, 69-godišnjoj Judy Davis, čije se imanje praktički nastavlja na posjed aerodroma. Judy se uzrujala jer su "avioni letjeli preblizu njene kuće" pa je zgrabila napunjeni pištolj i otišla na terminal i prisutnim kazala kako će sad srušiti avion. Zatim je otišla na pistu i vidjela kako se jedan avion taman priprema za slijetanje. Nije dugo oklijevala već je počela pucati po njemu.

"Izrazila je svoje mišljenje, ali ne baš na prikladan i razuman način", kazao je menadžer aerodroma te dodao kako su gospođu uspjeli savladati radnici i avion je ipak sletio. U međuvremenu je stigla i policija i privela gospođu Davis.

Ipak, kako niko nije stradao, platila je kauciju od 4.500 dolara i brzo je puštena kući. Uprava aerodroma tvrdi kako se sve to moglo izbjeći da je gospođa Davis nazvala i požalila se.

"Mogli smo reći pilotima da vježbaju na drugom kraju piste ili nešto slično. Naravno da polijetanje i slijetanje ne može stati, ali ipak pokušavamo izaći u susret ljudima koji žive u blizini", dodao je St. John.
 
Član
glavna ocam mog
i ja cu nabavait kakav AK47 pa kad oni helikopteri budu blizu gadzat imam opravdanje
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Top