Sabira Husika prošla s lakšim povredama

Sabira Husika prošla s lakšim povredama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Husika je, za sada iz nepoznatih razloga, izgubila kontrolu nad vozilom i udarila u zaštitnu ogradu...
Na Visočkoj petlji autoputu A1 jučer oko 14 sati dogodio se saobraćajni udes u kojem je lakše povrijeđena Sabira Husika iz Zenice, dok je na vozilu pričinjena totalna materijalna šteta. Uviđaj je obavila saobraćajna policija iz Visokog.

Kako smo saznali, Sabira Husika se u automobilu "daevo" (662-T-724) kretala iz pravca Sarajeva. Nakon prelaska preko vijadukta kod PI "Vispak", iz za sada nepoznatih razloga, izgubila je kontrolu nad vozilom, prešla na lijevu stranu kolovoza i udarila u zaštitnu ogradu.

Automobil je podletio pod bankinu koja dijeli suprotne trake autoputa A1. S obzirom na silinu udara i prizor na mjestu nesreće, Sabira Husika je, srećom, prošla s lakšim povredama.

Ukazana joj je pomoć na Odjelu hitne Doma zdravlja sa poliklinikom u Visokom, te je upućena u Kantonalnu bolnicu u Zenici.
 
e sad bi volio da se neko javi kaze da zene neznaju parkirati nema govora nije za smijeha ova situacija ali hvala Bogu zena je dobro pa da se i nasalim na njen racun kako je uspjela karavana pod bankinu zavuci ovo nema ni u filmovima :icon_eek::icon_eek:
 
Član
Schumi je napisao(la):
Kad će više ljudi naučiti voziti ?

nema to veze ba...to se moze svakom dogodit na autoputu...
i onaj lik skoro s porscheom izgubi kontrolu i pogide...a iskusan bio, 30 godina njihov testni vozac...
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Top