Rus preživio 8 popijenih boca votke

Rus preživio 8 popijenih boca votke

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jedan je Rus samim čudom preživio ispijanje osam boca votke. Postotak alkohola u njegovoj krvi bio je dvostruko veći od smrtonosne doze.

39-godišnji Pavel Kondratyev pronađen je onesviješten na ulici ruskog grada Yekaterinburga, prenose lokalni mediji. Liječnici su sumnjali u ozljedu glave, međutim testovi su pokazali drugačije. Postotak alkohola u krvi pokazivao je količinu jednaku 8 popijenih boca votke.

'Kada smo napravili test ostali smo šokirani', izjavio je doktor Stanislav Chursin. 'Prema svim mjerilima, premašio je smrtonosnu dozu najmanje dvostruko. Kao da je popio 8 boci votke', dodao je doktor. Liječnici pretpostavljaju da ga je spasila tjelesna masa. Naime Kondratyev je visok 2 metra i teži preko 100 kg.

Trenutno se nalazi u bolnici, oporavljajući se od trovanja. Ne može se sjetiti gdje je pio, s kim i koji je bio razlog tolikom pijančevanju. Rusi inače imaju reputaciju nacije koja voli zaviriti u čašicu. Ranije ovog mjeseca, 4-mjesečna beba umrla je nakon trovanja alkoholom iz mlijeka njene majke, inače alkoholičarke.
 
Član
Ranije ovog mjeseca, 4-mjesečna beba umrla je nakon trovanja alkoholom iz mlijeka njene majke, inače alkoholičarke. :icon_cry:
 
Član
Ma rusi nisu normalni...samo ne mogu da vjerujem da je popio 8 boca...ako je po litar pa to je 8 litara pica koje ima 40+ % alkohola...zvuci mi nemoguce...:icon_rolleyes:
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Top