d1x1 je napisao(la):
1.ja nigdje nisam rekao da su ovi crteži moji dizajni
2.tačno je da ja ovo nisam osmislio već sam skinuo a ne ukrao ove radove
4.ali snosim 90% krivice što nisam pojasnio al jbg nisam mislio da ovdje ima ovoliko osoba koje žude da nekog izofiraju što je nemoguće bar što se mene tiče a igy onaj post što sam prepravio i napisao "samo vježbe"
to je brate bila čista ironija jer nisam ovo dizajnirao al valjda je pojedincima to bio "nitro" da budu privatni detektivi.
5.hvala svim dušebrižnicima na podršci i na utrošenom vremenu tražeći ove crteže....povrijedili ste mi osjećanja stvarno
1.kad smo te pitali kako uspijevas ovo napisao si da si dobio neki kit za crtanje,kasnije prepravio post i napisao samo vjezba,znaci nisi htio priznat da su tudji radovi
2.skidanje=kradja u ovom slucaju,bar po mom misljenju,jer ovo nije radio neki fotograf koji je dosao i opucao par slika da promovise auto,nego ljudi koji su se namucili da ovo urade,i nda ti,ili takvi kao ti dodju,skinu,i postave na forum "bez objasnjenja" i mi sve blenemo,wooow,kako je dobar,premocno ti je ovo i tome slicno...da si napisao da su tudji radovi ovo gore bi mogao zaboravit,jer bi bilo ok
4.to smo radili zato sto smo sumnjali u tebe,jer ono,"imas" ovoliko radova a nijedan nisi postavio ranije i onda boom,30 komada,malo previse
to se ne bi desilo da si rekao da nisu tvoji
5.ako sam ja izvini,al si sam kriv za to