Luka01 je napisao(la):I kod mene su brave one od 10 km komad na fazon 3-ice,i to ti je druze najbolje rijesenje,a sto se tice prepravki pa samo stavis svoj cilindar i to ti je to,mozes i sam to odraditi......
golff je napisao(la):Jesu li to bas brave namjenjene za trojku, ili su napravljene fabricki za dvojku na fazon trojke?
GOLF TZ je napisao(la):golff je napisao(la):Jesu li to bas brave namjenjene za trojku, ili su napravljene fabricki za dvojku na fazon trojke?
kolko sam ja skonto napravljene za dvojku na fazon trojke....nevalja kvalitet.....bolje uzeti na otpadu od trojke i sarafati cijeli dan dok se ne uklopi...:icon_smile::icon_smile::icon_smile:
golff je napisao(la):GOLF TZ je napisao(la):golff je napisao(la):Jesu li to bas brave namjenjene za trojku, ili su napravljene fabricki za dvojku na fazon trojke?
kolko sam ja skonto napravljene za dvojku na fazon trojke....nevalja kvalitet.....bolje uzeti na otpadu od trojke i sarafati cijeli dan dok se ne uklopi...:icon_smile::icon_smile::icon_smile:
Ako se mogu uklopiti bez rezanja,busenja.. originalne od trojke i ja bih njih prije uzeo nego ove sto su pravljene za dvojku!!
sinisa je napisao(la):kupovo sam i ja te od 3 napravljene za 2 i nesvidjaju mi se i nece da se same vracaju kad otvoris vrata bar je tako u mene bilo imas na vwcc forumu steke za 2 pravi ih dvojka ko porseove steke i mislim da su oko 300 kuna pa vidi
GOLF TZ je napisao(la):pa narode....jel bolje uzeti ove sto su pravljeni na principu g3 al za g2 ili je bolje uzeti sa g3 original.....:icon_question::icon_question: