sub3r je napisao(la):pravo dobar megane, vidjam ga parkiranog, zapao mi je za oko zbog ovih rora, bas sam se pitao koji je motor
dobro dosao na forum
Bejzik je napisao(la):sub3r je napisao(la):pravo dobar megane, vidjam ga parkiranog, zapao mi je za oko zbog ovih rora, bas sam se pitao koji je motor
dobro dosao na forum
hehe ma standardni motor 1.9 samo sto je cipovan
hvala na dobrodoslici
FilipRS je napisao(la):Odličan auto. One gore Enkei fele su za njega prave. Svaka čast na autu.
uhh dobar brate bgm, ovo 16-ke ? kontao sam malo vece staviti, da ga malo odignem, prenizak je, izbjegavam rupice ko da vozim Gallarda xDfly_benaglio je napisao(la):fin megane svaka cast, pogledaj na mom profilu felge crne su , i tebi bi se uklopile neke slicne ovima, a inace odlican svidja mi se
jasa12 je napisao(la):fino si auto kupio..jaran mi je to auto vozao..i samo da znas auto je odrzavano maximalno..barem kod njega..
i opet felge odose sa autom..ne htjede mi ih prodati..
samo stavljaj vece felge na njega..
Bejzik je napisao(la):uhh dobar brate bgm, ovo 16-ke ? kontao sam malo vece staviti, da ga malo odignem, prenizak je, izbjegavam rupice ko da vozim Gallarda xDfly_benaglio je napisao(la):fin megane svaka cast, pogledaj na mom profilu felge crne su , i tebi bi se uklopile neke slicne ovima, a inace odlican svidja mi se