Reflex je napisao(la):A meni se nesto ne svidja sto si zatamnio znak Renđerov, nekako mi je sav "zagašen" :icon_rolleyes:
ja svoj nisam skidao, kolko znam moras prvo skinuti karambolku da bi skinuo znak..adimegan je napisao(la):DRUZE MOZES MI RECI KAKO SE SKIDA PREDNJI ZNAK
foliju sa maglenki sam skinuo sada radi tehnickog,pa mozda opet stavim, a i ja mislim da bi recimo rubove reflektora bilo dobro zatamniti...meLdiN_93 je napisao(la):Maglenke ne diraj,mozda znak ne bi bilo lose sjajnom crnom odradit a uz to i farove zatamnit crnom folijom..bio bi pravo za*eban :icon_smile:
vidicemo drug, hvala na savjetutoki je napisao(la):I ja mislim da bi trebalo malo zatamniti farove :icon_biggrin: jer je sve drugo u tom pravcu - folija ili ono zasjeniti iznutra rubove oko reflektora. Ne znam koliko je komplikovano...
hvala druzekula307 je napisao(la):Lijep je brate nema se sta reci.Meni su cak ove maglenke ljepse bez folije.
I nisi ga bas dobro opr'o :lol::lol::lol:
sever1n je napisao(la):
ili nadjes merzicu kao sto ti je na prednjem gornjem usisniku i uradis je iskruzis oko maglenki i ugradis je fino super bi izgledalo :icon_smile:
sever1n je napisao(la):evo ti brate mrezica ista kao tvoja na gornjem djelu komad koliki ti treba iza ce te 10km i izrezes je oko maglenkih ovo uradis fino i uklpois i ofarbas crnim sprejem i ko bombona:icon_smile:
http://www.pik.ba/artikal/3694620/alu-mrezica-expand-alu-baklava/
fakat super izgleda, nema na koja auta ne stavljaju ovaj lip :icon_biggrin:kula307 je napisao(la):Dodje negdje oko 80 maraka .Kolega marijananihad se raspitivo u asa autu.I ja sam gledo da sebi stavim.Dobro izgleda pravo