Raja ovako, nije update niakakav ... Pošto je bilo svakakvih problema što se tiče finansija , pa se Renolica nije mogla raditi ... Pa je meni bio 18-ti rođendan , pa evo vozačka se uplatila , znate i sami koliko košta ... Pa problemi sa starim što se tiče auta , nismo se slagali za Renoa oko nekih stvari ... Pa sam odlučio kupiti drugo auto , tačnije Hondu neku ... Ali zbog neki ličnih problema , ne mogu ni Hondu više kupiti .. Pa je bolje uložiti to što imam u Turba.... Dakle treba mi velika pomoć , preporuka za mehaničara mi treba , moram naći nekoga ko će stvarno da ga uradi bez problema , sve pregleda , sredi i tako to ... Pare nisu više problem .... Poslije toga slijede felge neke , svhatite me da sam momak , i da imam potrebu malo da radim oko njega... Lako je vratiti njegove orginal felge , biće na sigurnom... Izgled isti ostaje , muzika već ugrađena , samo felge i lagano zatamljivanje stakala slijedi , vidjeti negdje da mi se uradi izduv čitav po mjeri , jer je ovaj otišao , zreo za mijenjanje...
Znači treba mi preporuka mehaničara , al' da me neće zajebati , pare nisu problem, ponavljam imam dovoljno za mehaničara ...
Hvala , čujemo se ubrzo