registracijske tablice BERN

registracijske tablice BERN

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
:lol::lol: najjaci ste, natovarit cu mu jos nesto....:cool:
ma nije meni bas nesto krivo za taj retrovizor, nego prije dva tjedna netko mi na parkingu isti taj retrovizor odvalio, ne zna se 'ko je, ni sta je, i ja prekljucer kupim novi, i eto ti ga sad opet:icon_mad:
morat cu narucit jedan sleper retrovizora iz tvornice:cool:
 
Član
pokusaj na google.ch da ukucas br tablica jel tamo ima sve ko vozi na kojim tablama svaki covek koji ima auto ima tablice svoje koje ne menja vec stalno kad promeni vozilo prebacuje ako znas br moras da ukucas google i idi na bern tamo nadjes sajt policije udjes u taj sajt tamo ima provera za rablice koliko se secam ukucas i izbaci ti ime i prezime i adresu ja vozim na swis tabama pa zam a bi sam tamo pa sam i ja ganjao jednog
 
samo moras paziti ako nemas svjedoka neces dobiti nista !! ako ti kazes da ti je neko dao broj tablica u policiji a nekazes ko onda moze se desiti da on kaze da nije on i ti nedobi nista !!!!!!!
 
Član
buraz daj ti i meni broj tablica,ja cu sebi naci svjedoka,ljudi ce za cvaju reci da mi je htio ukrast auto,a ne udario i pobjegao:lol::lol:;););)
 
ma jok ja sam svog passata popravio od ljetos,samo pare jos nisam dobio od naseg osiguranja,ali pocinilac kod mog slucaja je bio na bh tablama :icon_mad:
 
Član
ma i mog čađu svako malo neko zakači! pogotovu zadnja karambolka i vrata, ubiše... krkani!:icon_mad::icon_mad::icon_mad:
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Top