Član
		Registracija auta istice 24.01.2014 a kaznu sam dobio 09.01. Kaznu cu platiti u skorije vrijeme prije registracije naravno. Interesuje me da li prilikom registracije moram prilloziti i uplatnice kazni uz saobracajnu? Auto kojim sam nacinio prekrsaj nije moje pa nebih da vlasnik zna da sam zaradio kaznu za prekoracenje brzine vozeci njegovo auto. I da li je ta kazna vezana uopste za vozaca ili auto? Hvala u naprijed.

i kaze mi on da se kazna odnosi iskljucivo na lice koje je kaznjeno. Te nema veze sa automobilom ako on nije vlasnik  jer se kazna pise na lice koje je tu kaznu pocinilo bez obzira na vozilo. Tako da ako auto nije na meni(a nije) nece biti problema prilikom registracije. U svakom slucaju hvala.
 i kaze mi on da se kazna odnosi iskljucivo na lice koje je kaznjeno. Te nema veze sa automobilom ako on nije vlasnik  jer se kazna pise na lice koje je tu kaznu pocinilo bez obzira na vozilo. Tako da ako auto nije na meni(a nije) nece biti problema prilikom registracije. U svakom slucaju hvala.