nema veze sto ima dva auta na sebi, samo za jedno ima bonusKoliko sam ja cuo...samo onaj ko prvi put registruje auto na sebe placa 400KM vise odnosno puna cijena....
Mada i a osig.drustava koji pokusavaju na sve nacine uzeti novac od koga moze ..
Primjer...
Amidza kupio odnosno uvezao auto za sina u pitanju merc.c220 2011 godiste i u jednom osig.su mu rekli da placa 1200 reg kao prvi put auto reg u bosni.nisu bile vazne cinjenice da covjek ima jos 2 auta na sebi u tom trenutku vec oni samo hoce novac i
Tako on ode u dr osiguranje i plati oko 800 prva reg i gotovo sve za 3-4 dana....
Znaci dobro paziti treba i ne vjerovati sta sve kazu ovi u osiguranjima....
nema veze sto ima dva auta na sebi, samo za jedno ima bonus
u kojem je registrovao?
Pa i ja sam nedavno pr'no 1014KM za prvu registracijuovo je stvarno sranje sad. ja za alfu 156 prvu registraciju platio oko 1000, kao kad je tek uvezeno auto i prva reg nema bonus
trebao si registrovat u Brcko-gas, bilo bi ispod 700Pa i ja sam nedavno pr'no 1014KM za prvu registraciju
Brcko-gas ti odmah da 50% popustaSkinut ce mi 5 ili 10% max,ne znam tacno koliko ide po zakonu, i to ako ne budem pravio belaje u saobracaju...