Član
Jarane ko ti je ovo kupio , sta vi radite imali mjesta u firmi da me uvalis sta god da dilate :lol: predivno jos ga nisam vidio uzivo , samo nemoj i njeg da unistis onim djecijim naljepnicama :lol:
Bravo 16v je napisao(la):Uh,kako je strasaaaaaaan!!!!! Nek je sa srecom!
Little Dragon je napisao(la):Jarane ko ti je ovo kupio , sta vi radite imali mjesta u firmi da me uvalis sta god da dilate :lol: predivno jos ga nisam vidio uzivo , samo nemoj i njeg da unistis onim djecijim naljepnicama :lol:
addo je napisao(la):Bem ga pa cime si ovo slikao, ovo auto zasluzuje puno bolje slike! Ajd nam obecaj da ces ljepse slike postaviti! :icon_smile:
Eh sad priznaj da je malo bolji od fabije!
Neka je tebi sa srecom i da se navozas bez problema! Neki od nas mogu samo da bale kada ga vide na slikama ili ako imamo srecu pa ga vidimo uzivo, a ti imas tu cast da sjedes i da ga vozis i drago mi je zbog tog!
Blasko je napisao(la):PREjak automobil, sve pohvale! :icon_smile:
eldin84 je napisao(la):Respect....Da te dugo sluzi
buki_pit je napisao(la):a jest dobar rot... koliko je preso?
ma dogovorit cemo i uzivo da se vidi nije frka a hvala ti punodado307 je napisao(la):svaka cast na izboru brate, auto je preeeeeeeeedobar nek je sa srecom i da se navozas bez problema, jedva cekam da ga vidim uzivo, bas je perverzija, ako ti nije frka cijenu na pm, bas me zanima
hvala druzetodorovic je napisao(la):Sve pohvale na izboru masine
hvala druzemahe007 je napisao(la):ffffaaaakkk kako dobro auto:icon_eek::icon_eek::icon_eek: Druze pre pre predobar izbor,neka je sa srecom i da se navozas
daki je napisao(la):Predobar Evoque
Neka je sa srecom