Baš sam gledao taj servis Nišić, znači bave se i prodajom dijelova.Otici cu da pogledamJa uzimam dijelove u autosrvisu Nisic u Zivinicama, kod njih i odrzavam auto, cijene su dobre, dijelovi veoma kvalitetni.
Zbog takvih stvari nekad ovlašteni servis bude "najjeftiniji"Euromotorio je vjerovatno kako te zapadne
Ja sam zbog njihovog seta kvacila (valeo) moro ponovo skidati mjenjac jer je spado druk lezaj. Jednom spao pa ga uklopili bez skidanja mjenjaca, drugi put spao odma drugi dan pa mi sjebalo i cilindar. Kad sam im vratio set kvacila nisu mi dali novi nego vratili pare. 3 puta sam placo majstora, izaslo me bruku para
Neka ti majstor ocisti klizace celjusti, i klizace disk plocica. Staviti keramicku mast na iste dijelove.Ja sam kupio u Sarajevu u radnji Euromotorio Textar set diskovi + pločice, nakon 1000 km počeli škripati.
2 majstora mi već kažu da ta radnja uvozi dosta dijelova iz Srbije prepakovane dijelove, pa sad ne znam šta da mislim.
i ja sam sa skoljicem jako zadovoljan,momci su korektni,cak preko njih mozes naruciti original dijelove ako hoces.do sada sto sam kupovao kod ac skoljica nisam imao nikakvih problema,npr na set kvacila daju garanciju itd itdSamo skoljic, euromotorio jeftiniji al je sve sklj kvalitete
Ja imam samo pozitivno iskustvo kod njih, ako slucajno nemaju dio koji treba, naruce i dodje za dan dva, priloze racun uz dio i to je to. Sto se tice njihovog servisa i tu imam samo pohvale. Momci rade extra.Baš sam gledao taj servis Nišić, znači bave se i prodajom dijelova.Otici cu da pogledam
i ja sam sa skoljicem jako zadovoljan,momci su korektni,cak preko njih mozes naruciti original dijelove ako hoces.do sada sto sam kupovao kod ac skoljica nisam imao nikakvih problema,npr na set kvacila daju garanciju itd itd
brate ne znam za to al znam slijedece ja kad sam mjenjao na g5 set kvacila,vozio sam 6 mj i pocela lamela da klize otisao zajedno s majstorom kazu nije problem vrati,da vidimo sta je uzrok,medjutim kad smo krenuli da skidamo bila je pukla racva vode,pa se slijevao g12 na lamelu i zamastio je i zbog toga je klizala,ja samo kupio racvu novu i to je to,ev ima setu 2 god mislim nikad nikakvih problema.u kojoj radnji si ti kupio?Daju garanciju, i onda kad odneses set kvacila ako si imo problem eto znas mora se ovaj dio poslati na ispitivanje to traje ne znam kolko dana pa ako se ispostavi da je do njega dobicete novo kvacilo. A gdje da ja drzim auto sa skinutim mjenjacem? Na dizalici kod majstora 15 dana?