Ne može se uspoređivat organizirano natjecanje i ovo po gradu. Gr. B i općenito autosport je opasan ali ipak postoje nekakvi kontrolirani uvjeti, javni promet je javni promet.
Opet kažem, čovjek je bio genijalac, trebao je odmah to usmjeriti profesionalnom sportu.
Kontrolirani uvjeti u rallye grupe b ? Sta je tu bilo kontrolirano (ja sad eksplicitno govorim o publici).. Mislim da tu nista nije bilo kontrolirano, pricamo o riziku kojeg je itekako bilo..
Pazite, nemojte me pogresno shvatit, ali ovog ima koliko hoces, u rusiji se trkaju izmedju auta na auto putu idu preko 300km/h mislim daj e to veci rizik nego ovo sto je on radio gdje pricamo o nekim brzinama do cca 100km/h (jest bocno, al Boze moj covjek je znao sta radi ocigledno)..
Sta je moja poenta, da se ne osudjuju ljudi koji su radili nesto sto su voljeli i ZNALI, bez obzira koliko je to bilo rizik, sve je rizik u zivotu..
Rahmetli zan je poginuo na slican nacin, trkao se godinama po Sarajevu od semafora do semafora, na kraju ga ubije drugi lik pri brzini od 60km/h sto je naravno iskoristeno da se iskali bijes na trkace a covjek u toj nesreci nije nista skrivio, sasvim normalno vozio..
To se moze svima desit, ako imas spusteno auto odmah si trkac.
Bar mi ne bi trebali da osudjujemo na osnovu toga.
toliko od mene sto se ove teme tice