Član
de mi na zid okaci sliku feli i u kakvom su stanju gume?ma razumijem druze sve a felge sam cijenio 250km sa gumama...fino izgledaju lipovi morat cu i ja sebi pravit ali samo na prednji branik
de mi na zid okaci sliku feli i u kakvom su stanju gume?ma razumijem druze sve a felge sam cijenio 250km sa gumama...fino izgledaju lipovi morat cu i ja sebi pravit ali samo na prednji branik
mislis da necu nesto zeznut ? da nije kicasto previse, ili samo na lipove da zaljepim ? a znam sve o rezoluciji i slicno, zavrsio sam akademiju, slikarstvo - dizajnNadjes fino motiv u velikoj rezoluciji, u stampariju i nek urade na foliji.. Lijepo ocistis branike i nalijepis
Jel ima neko sredstvo za spricanje tokom ljepljenja ili je kao svaka druga naljepnica na suhu podlogu i koristi li se mahanicarski fen, usput hvalaNemas sta zeznuti samo ocistis dobro i lagano lijepis
hahahahahahaha dobar si, ja sam kao na pocetku poceo farbati branike, da sam na kraju nitrom sve skido, i da znas da su sad glatki, nisu vise hrapaviAceton pa rakija al ajd moze i jedno
iskreno se ne zalim kako hvata i fino ide bez problema, jedino uz brdo pod teretom (puno auto) malo gusi ali eto, koliko dzep dopusta toliko se moras kititiFina osnova za styling kako ide sa tim motoricem?