Član
RE: punto HGT - UPDATE,str. 6, plin, carbon
fino fino sa haubom
fino fino sa haubom
maxtigra je napisao(la):stane znas sta je brze od opela
smajke je napisao(la):Super je puntac, vidjo sam ga po gradu, gasujes samo
Ako kad odvalis taj lip a pozelis ponovo da ga imas,..... od mene gratis (imam jedan u sobi stoji nov ganc )
haso je napisao(la):smajke je napisao(la):Super je puntac, vidjo sam ga po gradu, gasujes samo
Ako kad odvalis taj lip a pozelis ponovo da ga imas,..... od mene gratis (imam jedan u sobi stoji nov ganc )
druze sjecas se ovog:lol::lol:....ja jutros slomio nastavak...naslonio se na trotoar:icon_sad::icon_sad:
trizex je napisao(la):haso je napisao(la):smajke je napisao(la):Super je puntac, vidjo sam ga po gradu, gasujes samo
druze sjecas se ovog:lol::lol:....ja jutros slomio nastavak...naslonio se na trotoar:icon_sad::icon_sad:
nazvacu ga ja danas
wade je napisao(la):maxtigra je napisao(la):stane znas sta je brze od opela
uvjerio si se na mom Kadettu da hrđa nema nikakve šanse u toj utrci
haso je napisao(la):smajke je napisao(la):Super je puntac, vidjo sam ga po gradu, gasujes samo