Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
punto je prejeben, nema sta, lezi na cesti drama,boja prelijepa meni samo felge nekako bodu oci,boja im nekako ne lezi,ili druge ili rijesi boju samo da se otvore malo:icon_biggrin:
spremam nesto sto se felgi tice ali na slikama nemogu da docaram kako izgledaju jer bjela odbija dosta svjetlost aparatu i felge na slici nedolaze do izrazaja nazalost ali nema veze ide nesto mislim da ce se svima svidjeti samo da malo vremena ufatim da sve to fino istestiram imam par ideja update uglavnom uskoro i to bi bilo to sto se tice vanjskog izgleda onda pocinjem unutrasnjost malo da radim
Evo danas sastavio jedan kratki video nadam se da ce vam se dopasti snimano je u 2 razlicita dana kako sam imao vremena primjetit ce te razliku na cepovima felgi abarth naljepnice otisle jer su istrosene i stare umjesto njih stavljene chromirane da se slazu sa falcem felge privremene su cekam gumirane abarth pa stavljam opet heheh Evo danas sastavio jedan kratki video nadam se da ce vam se dopasti snimano je u 2 razlicita dana kako sam imao vremena primjetit ce te razliku na cepovima felgi abarth naljepnice otisle jer su istrosene i stare umjesto njih stavljene chromirane da se slazu sa falcem felge privremene su cekam gumirane abarth pa stavljam opet heheh
[video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=v4HTZSAd8z8[/video]
Potrebna mi je pomoc oko skidanja plastifikacije sa felgi koji je najbrolji nacin da to odradim sam naravno kod kuce ?? svi prijedlozi pomoc itd dobrodosla hvala svima koji budu uz mene hehehe:icon_smile: