silver Član 30.06.2009 #32 stvarno ima na ovom forumu dosta puntiča,tribalo bi napravit jedan veeeeeeliki susret!!! hvala na pohvalama!!
stvarno ima na ovom forumu dosta puntiča,tribalo bi napravit jedan veeeeeeliki susret!!! hvala na pohvalama!!
veljo-p Član 30.06.2009 #35 druze ja vise nista nebih dirao na autu samo bih stavio prednji nastavak na branik
silver Član 01.07.2009 #36 veljo-p je napisao(la): druze ja vise nista nebih dirao na autu samo bih stavio prednji nastavak na branik Kliknite za proširenje... mislija san ič sa tim nastavcima i pragovima u montažu,čak san i ima gt pragove al zvale su druge obaveze pa če to malo pričekat!!
veljo-p je napisao(la): druze ja vise nista nebih dirao na autu samo bih stavio prednji nastavak na branik Kliknite za proširenje... mislija san ič sa tim nastavcima i pragovima u montažu,čak san i ima gt pragove al zvale su druge obaveze pa če to malo pričekat!!
plavo_-oki Član 01.07.2009 #37 Da ti to nije veliko za vrata ? gepek mi se svida jos kad zavrsis bice
silver Član 01.07.2009 #38 plavo_-oki je napisao(la): Da ti to nije veliko za vrata ? gepek mi se svida jos kad zavrsis bice Kliknite za proširenje... nije,iako svi koji to vide prvi put pitaju smeta li nogama,onda ih sidnem unutra i ostanu iznenađeni da nije ni blizu noge!!
plavo_-oki je napisao(la): Da ti to nije veliko za vrata ? gepek mi se svida jos kad zavrsis bice Kliknite za proširenje... nije,iako svi koji to vide prvi put pitaju smeta li nogama,onda ih sidnem unutra i ostanu iznenađeni da nije ni blizu noge!!