soffa je napisao(la):meni je broja prejaka a stopke kao kod astre gtc..nego de okini koju s prednje strane..s guza je odlican nista ne diraj...
pioneer_09 je napisao(la):Lijep pug Viđen jučer kod Jupiter-a u Tuzli
pioneer_09 je napisao(la):Danas malo obišao oko pežoa na showu i iskreno nije loš, samo šta sam primijetio kao da je auto skroz iz vinkla izašlo, tj. prednja lijeva strana nije uklopljena, onda pozadi one štopke, kao da je baš dobro udaren Možda griješim, ali zar se nije to moglo bolje uklopiti?
Neka si malo obisao..kao sto ti covjek rece aftermarket stopke...ali bit ce jos prepravki..sto se tice prednje strane ,majstor nije bas najbolje uklopio karambolku..a i peugeot je "sav" od plastike..pa valja to malo dotezati..ali postepeno samo bit ce tu jos dosta promjena s vremenom..pozpioneer_09 je napisao(la):Danas malo obišao oko pežoa na showu i iskreno nije loš, samo šta sam primijetio kao da je auto skroz iz vinkla izašlo, tj. prednja lijeva strana nije uklopljena, onda pozadi one štopke, kao da je baš dobro udaren Možda griješim, ali zar se nije to moglo bolje uklopiti?
Chana je napisao(la):Super pug prijatelju, samo nastavi onako kako si mi danas ispricao i ima da bude u savrsenom stanju. Nego cekam update garaze, danas si napravio pozamasan broj slika a ovdje niti jedne
soffa je napisao(la):maa super je pugic ja bi puko farove folijom u crno..kad ti bude dosadno navrati ja sam u dubaravama i odradimo ti to ili u PS ti uradim da vidis kako bi bilo...