Nisam htio haubu unutra u bijelo malo mi je to ruzno. Dobro je ispalo, nije jos sve gotovo bice to puno ljepse kada se polijepe folije na stakla pa se to sve bude manje vidjelo.ne izgleda lose a kad si vec iso sa bjelom kombinacio trebo si haubu sa unutrasnje strane u bjelo ofarbat
Ma to ti je Sparco novi model za 2014 Bice Sparco sve ali ne kupuju mi se sada samo kadice nego cu zajedno uzeti njih, pojase i volan kada mognem jer sada kada se zavrsi sve ovo necu bas imati nekih para ali bice i njih uskoro pa nastavljam dalje.Jel' ovo RECARO ili SPARCO kanta na kojoj sjediš ?
Ugl , auto je dramica ispalo , još kad se posloži sve , biće k'o bombona .. Super , samo tako nastavi.
Aha , pa gdje si naručio , zaradio sam nekog' keša , htio sam uzeti isti ovakav , samo da je crne boje kantica hahhaMa to ti je Sparco novi model za 2014 Bice Sparco sve ali ne kupuju mi se sada samo kadice nego cu zajedno uzeti njih, pojase i volan kada mognem jer sada kada se zavrsi sve ovo necu bas imati nekih para ali bice i njih uskoro pa nastavljam dalje.