Adnan Kulauzovic je napisao(la):2.0 HDI 90KS dere malu djecuu motor koji ide presuper za svojih 90KS testirano! ))
a,sto se tice tbog puga jedan od najljepsih u regionu svaka cast...predobar je:icon_smile:
MantaFan je napisao(la):Odlican Pug kolega
haz0r je napisao(la):Lijep pug druze, svaka cast. Vozio sam 307 sa 2.0 HDI 79 kw ide pravo lijepo, sad mogu samo zamislit kako ide tvoj sa tim motorom i cipom. Daj nam neki snimak da vidimo kako ta ergela konja ispaljuje 206-icu :123:
mara- je napisao(la):Imaš li FAP na tom motoru? Usput, stvarno si dobro odradio 206-cu. Imao sam i ja jednu, ali sad sam prešao na 307.
mara- je napisao(la):Ma onako pitam, ja sam uspio pronaći fabrički bez FAP-a a 110ks. Ne znam jesi ti uspio takav pronaći, ili si skidao.
kula307 je napisao(la):Odlican posao ,svaka cast.Jako lijep 206..
nedim_206 je napisao(la):Adnan Kulauzovic je napisao(la):2.0 HDI 90KS dere malu djecuu motor koji ide presuper za svojih 90KS testirano! ))
a,sto se tice tbog puga jedan od najljepsih u regionu svaka cast...predobar je:icon_smile:
hvalaa drug , slazem se, kod mene je 110 ks iz 307 motor
nema na cemu 107 ks ipak D a taj je jos bolji logicno D..ma pugovi ruse svijet sa svojim masinama.. hdi industrija najjaca..
Adnan Kulauzovic je napisao(la):nedim_206 je napisao(la):Adnan Kulauzovic je napisao(la):2.0 HDI 90KS dere malu djecuu motor koji ide presuper za svojih 90KS testirano! ))
nema na cemu 107 ks ipak D a taj je jos bolji logicno D..ma pugovi ruse svijet sa svojim masinama.. hdi industrija najjaca..
nedim_206 je napisao(la):Adnan Kulauzovic je napisao(la):nedim_206 je napisao(la):Adnan Kulauzovic je napisao(la):2.0 HDI 90KS dere malu djecuu motor koji ide presuper za svojih 90KS testirano! ))