kula307 je napisao(la):
I.... sta rece majstor :icon_question:
bio sam kod majstora, te sam danas nosio gewinde u dobrinju u servis za amortizere, bio sam odusevljen reparirani su bili za 3min, ljudi samo uloske zamjenili i gotovo, ja sam mislio da ce to potrajati neko vrijeme...pa sam iste odnjeo majstoru, no imao je drugog posla te je rekao cim zavrsi da ce uzeti spustati torziju pa odma i postavljati gewinde...
Matej19 je napisao(la):
I ja trebam sebi da spustam torziju pa ako ti nije problem samo na PP da mi kazes kako ide,znam odprilike kako cu ali savjet iz prve ruke uvijek dobro dodje
neznam tacno kako on radi sa spustanje torzije al je bio malo skeptican oko toga i svo vrijeme mi je govorio da ce mi biti tjesno nazad ako to uradim i da ce mi kaciti, iskreno i mene sada malo brine hoce li biti pre tjesno i hoce li mi gume kaciti,al zelim nisko pa cemo viditi dalje,ako bude problem kupit cemo druge felge ili manje gume...jedino mi je spominjao da mi moze neki lezaj otici ako je rastavi,al da nije ni to problem promjeniti ako bude otisao...uglavnom javim sve sutra opet pa i poslikam kako bude izgledao sutra aBd spusten :icon_smile: