Član
Zex je napisao(la):E, evo me, ne stigoh ranije odgovoriti na FB, hajde saljni mi mail pa cu ti poslati semu i sve sto ti treba posto je poveci dokument u pitanju.
biker.alex@hotmail.com evo je druze i hvala
Zex je napisao(la):E, evo me, ne stigoh ranije odgovoriti na FB, hajde saljni mi mail pa cu ti poslati semu i sve sto ti treba posto je poveci dokument u pitanju.
Zex je napisao(la):Poslao, ima oko 9MB verujem da ce ti biti dosta od koristi.
A sto se tice hladnjaka, imas kod mene u temi na klubskom forumu slike kako sam ja odradio, jeste malo viri maska, ali nista strasno. Uglavnom, savetujem ti pre to nego da skracujes usisnu granu.
Buldog je napisao(la):Ne znam kako dodje na tom motoru, ali 1. i 3. slika mi izgledaju ko stekeri od senzora temperature vode ?
Zex je napisao(la):Kod tebe je 2.0 ako se ne varam, a kod mene je 1.9.
Ne mogu ovako napamet da ti kazem sta ja odakle,crni dzek lici na onaj sto se kopca na motoric ler gasa, ovaj zeleni dzek ti stoji u onoj crnoj kutiji sa relejima, to ti je inspekcija. Crvena mala stopica mislim da ide na neki senzor (temperatura ulja mozda), ova crna kutija na kojoj su osiguraci i oni limici koji glume osigurace, kod mene je preko nje spojen alnaser.
Zex je napisao(la):Kod tebe je 2.0 ako se ne varam, a kod mene je 1.9.
Ne mogu ovako napamet da ti kazem sta ja odakle,crni dzek lici na onaj sto se kopca na motoric ler gasa, ovaj zeleni dzek ti stoji u onoj crnoj kutiji sa relejima, to ti je inspekcija. Crvena mala stopica mislim da ide na neki senzor (temperatura ulja mozda), ova crna kutija na kojoj su osiguraci i oni limici koji glume osigurace, kod mene je preko nje spojen alnaser.
Zex je napisao(la):da ova dva dzeka ne idu na lambda sondu? :icon_question:
kula307 je napisao(la):Ajd super pa je upalio.