edo_16v Član 17.04.2007 #6 MyX je napisao(la): Bem li im guravu pedersku staru! PS: sale pocinjes da me zabrinjavas... Kliknite za proširenje... Sale izrafala na pocetku i onda.. :icon_eek::lol:.. šala
MyX je napisao(la): Bem li im guravu pedersku staru! PS: sale pocinjes da me zabrinjavas... Kliknite za proširenje... Sale izrafala na pocetku i onda.. :icon_eek::lol:.. šala
emirEX_sa Član 17.04.2007 #7 pederluk pravi. bogami mogao bi dobiti oskara za glupost. Glupi ti ovi linkovi pravo. nadji nesto pametnije i vise civilizirano.
pederluk pravi. bogami mogao bi dobiti oskara za glupost. Glupi ti ovi linkovi pravo. nadji nesto pametnije i vise civilizirano.
MyX Član 18.04.2007 #9 xr4iboy je napisao(la): uh sto me jebase Kliknite za proširenje... jel' ti barem dobro bilo
Sale Član 18.04.2007 #11 MyX je napisao(la): Bem li im guravu pedersku staru! PS: sale pocinjes da me zabrinjavas... Kliknite za proširenje... no sikiriki
MyX je napisao(la): Bem li im guravu pedersku staru! PS: sale pocinjes da me zabrinjavas... Kliknite za proširenje... no sikiriki