Član
nihad3tzo je napisao(la):pa zar to nije normalno :lol:
ko iz vica:" Jestel primijetili da svako ko vozi brze od vas kreten a sporije idiot " :lol::lol:
Qme ova ti je bash na mjestu
ko iz vica:" Jestel primijetili da svako ko vozi brze od vas kreten a sporije idiot " :lol::lol:
Oggy je napisao(la):eh zene za volanom kad sretnem.. (zene za volanom: gospodje starije od 40 godina, neatraktivnog izgleda i vrlo loseg poznavanja osnovnih saobracajnih propisa) :icon_mad: to je posebna prica.. onda ja pritisnem svirenu, i drzim dok ona ne prodje, to je cenzura, da se ne cuje sta sve opsujem..
GTI 16V je napisao(la):hehehehehheh...ima jedna teta uvijek u dugim rukavicama vozi i pribije se uz volan samo sto ne proleti kroz sajbu i uglavnom vozi nekih 30 km/h ....
Oggy je napisao(la):GTI 16V je napisao(la):hehehehehheh...ima jedna teta uvijek u dugim rukavicama vozi i pribije se uz volan samo sto ne proleti kroz sajbu i uglavnom vozi nekih 30 km/h ....
da mi je da je nekad primijetim na retrovizoru pa da je kukom zaustavim..
eh ja...nedavno na kosevu..ja stao na semaforu, kad momak bum u mene odzada...al sreca ja vratio kuku na auto...i nista nisam opsovao :icon_smile: ..i samo produzio dalje, on sebi malo ostetio branik i tablicu..a nista nisam opsovao..nista..jesam poslije malo psovao sto mu ne uze bar 50-tak marki :icon_twisted: