knoxville je napisao(la):kol'ko vas je uradilo na fazon drifta ?
BoosT666 je napisao(la):kad treba predat meni ga jos ostalo obojat...A neide mi bojanje nemogu pogodit boju branika sa bojom auta..Ubozju mater:icon_cry:
cico_mevle je napisao(la):djesi "stilista"
e pa ja ak uspijem bice to bar za mene rad stoljeca mojih radova kolko sam uznapredovo od prvog pojavljivanja na forumu.:lol::lol:zadovoljan sam imam ideju al tesko ce je bit realizovati jer svaki dio auta sam zapoceo a nisam ni jedan dovrsio a jos 2 dana aaajjjj ubit cu se
tinmachine88 je napisao(la):nadam se da ce se za ligu malo više paziti na zadane donore :icon_rolleyes:
Ryu je napisao(la):tinmachine88 je napisao(la):nadam se da ce se za ligu malo više paziti na zadane donore :icon_rolleyes:
za ligu ce tek da bude kad dodje tema kola restauracija auta,ili pravljenje concepta od par crnih linija bice veselo...zato se radi timski
BoosT666 je napisao(la):Trozic je napisao(la):Faya_M5 je napisao(la):i ti poceo brush...batali se toga, ljepsi je real look...
i mene je zarazio sa brušem
vidjećete nissan,novi stil
Blago tebi ti ga i brushat znas..Ja samo flex-u znam u ruku i drndat sa njom...Salim se AAA blago tebi barem ga obojat znas ja svom djelove naso sve samo mi neide od ruke da ga obojam pa ga Jebaw-t...Tako da ga naj vjerojatnije necu ni predavat jel sam to smuljo na brzinu..