Danas sam dobio svoj prvi bosanski tuning magazin i sretan sam kao neki sedmogodisnjak koji dobije svoju najdrazu igracku!
Doduse proslo je dvije decenije od tog doba ali sam opet sretan jer citam prvi bh tuning magazin koji sam toliko godina cekao, citajuci strane casopise, prije svega hrvatske i srpske! Sve je to u redu, super su to casopisi ali rado ih se odricem jer ovim potezom dajem jedan dio podrske (ne samo ja nego svi mi koji kupujemo ProTuning), osnivacu na samoj ideji i realizaciji ovog nimalo jeftinog projekta!
Eh sad malo o magazinu! Ovo je prvi broj i sasvim je normalno da ima nekih sitnih gresaka, ali nista sto bi ugrozilo moje pozitivno misljenje o istom! Sttandardno dobri Alenovi (aka. Freak1983) tekstovi i fotke, svaka cast Alene!
Ostali isto na vrhunskom nivou odradili svoj posao! Tu je i Madzidova nesebicnost i moram ovo spomenuti, prvi je broj i bez obzira sto je najvise zasluzio da se njegov BMW nadje prvi u prvom primjerku i na prvoj stranici, on je to mjesto prepustio nimalo losijem Focusu, kao i za predstavljanje kluba Carbon! Svaka cast Madzide! Jedina velika zamjerka je ta sto moram cekati maj mjesec da dobijem sljedeci primjerak! :icon_mad: Ali aBd kada malo "stanu na noge" citat cemo mi svaki mjesec ProTuning sa mnogo dobrog sadrzaja! Hvala vam puno na realizaciji prvog bh magazina!
P.S. Prijedlog jedan: nebi bilo lose, kada bi u svaki primjerak stavili poster auta iz rubrike ProStyle!