provjeravanje golf 2

provjeravanje golf 2

moze li mi iko reci na kojim se sve mjestima nalaze brojevi sasije.....kada kupujem auto da nebi bio prikucano hvala

Član
tomislav_amg je napisao(la):
Ta naljepnica u gepektu vecinom se pokida, a vidi na pojasevima pise i datum proizvodnje

Ako je auto farbano i lupano onda je većinom i nema. Na mojoj bivšoj dvici je bila vidljiva i zdrava

imas na desnom štoku od vrata i kod desnog fara plocicu koja ti se mora slagat sa malom crnom plocicom i vidi ogledalom moze li se citat broj sasije odozdo i jeli ista dirano

Član
ako je dobro uradjeno ima da se namucis oko provjere :)
a pogledaj po broju sasije sta ti izbaci koje je boje siber vrata godina motor bla bla

Član
Broj sasije ti se nalazi ispod kedera gdje je ovo crvenom oznaceno

Prilozi

• gfgf.JPG
    gfgf.JPG
    69,2 KB · Pregleda: 58

MTR

Član
ZELA GTI je napisao(la):
tomislav_amg je napisao(la):
Ta naljepnica u gepektu vecinom se pokida, a vidi na pojasevima pise i datum proizvodnje

Ako je auto farbano i lupano onda je većinom i nema. Na mojoj bivšoj dvici je bila vidljiva i zdrava

izdajnice :D

imas na tri mjesta , ispod sajbe , na plocici ( vezni iznad hladnjaka ) i sa unutrasnje strane gdje je kuciste filtera tu negdje

Član
-Broj sasije se nalazi na veznom limu ,to kao sto su ti svi rekli
-identifikacijska plocica se nalazi na lijevom blatobranu u motornom prostoru AKO JE AUTO LEGALNO ONA MORA BITI
-zatim imas bar kod kad otvoris suvozaceva vrata nalazi se na stubu
-onda u gepeku imas isto naljepnicu ,,,ee na svim ovim naljepnicama ti pise broj sasije i snaga vozila,,,tako da ako je nesto muljano bit ce odlijepljene ove naljepnice,,a one su tako zalijepljene da ne mogu same spast,nego se fino primijeti da je zguljena noktom,,,,eto ja golfa nisam nikad kupio a da ovo nema sto sam napisao,,znaci prvo je ovo sto gledam na dvicama,pa onda gledam ono ostalo

Član
Got2b je napisao(la):
a zar nije jednostavnije sa saobracajnom otici u Mup i provjeriti vozilo :D

Nije. Burazer tečin vozao nekoliko godina + što ima veze u policiji i provjerio kad je kupio auto. Poslije par godina da registruje, kad auto kradeno. EJ, DRŽAVO!!!:icon_mad: