Član
Samo napred bice zanimljivo....jedva cekam da vidim kraj,volim ovako unikatne radove
hvalarenault_fan je napisao(la):Samo napred bice zanimljivo....jedva cekam da vidim kraj,volim ovako unikatne radove
hvala,meni se vis svidja matmario05 je napisao(la):sta reci... :icon_question::icon_question:
sve pohvale na trudu, kojeg je ulozeno do maximuma..
auto ce da izgleda odlicno, samo naprijed!
jedina zamjerka je sto kazes da ce mat crna boja.. mozda bi joj bolje lezala neka svijetla boja.. l moje misljenje se ovdje ne pika :lol:
sretno u nastavku!
Grga je napisao(la):chop shop samo ti Lipu fali u svakom slucaju interesantno, sretno u radovima
hrđa-tg je napisao(la):projekt je odličan samo naprid,ako ne bude na kraju dobro uvik se može dobro prodat u staro željezo
Grga je napisao(la):chop shop samo ti Lipu fali
Amer je napisao(la):izvini sto pitam ovdje jesi li ti spasio onu corvetu sa otpada ili si je ti dao na otpad
buđa je napisao(la):Amer je napisao(la):izvini sto pitam ovdje jesi li ti spasio onu corvetu sa otpada ili si je ti dao na otpad
a gdje je sad ta vetta
OmO je napisao(la):Sve pohvale, jedva cekam da je vidim ospricanu
Amer je napisao(la):druze vidio sam je u nekim slikama na tvom facebook profilu i na oldschoolhr.com forumu bilo je par slika o njoj i pisalo je da je bila na otpadu i da je neko spasio
eo ti druze tema pa pogledaj
http://www.oldschoolhr.com/forums/showthread.php?21782-Corvette-na-otpadu
i sta je sad sa ovim autom
Little Dragon je napisao(la):ta corveta je u Sarajevu prodavala se na piku