Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
opasan projekt svaka čast vidim imaš dosta znanja od prije zato nesmumnjam da ćeš i ovo privest do kraja bez problema sretno u radovima šta drugo da ti kažem
care svaka cast za projekat ja ti zelim svu srecu koja ce ti trebati a i uz to jos punooo zivaca a ako i nebude nista od njega uvjek ima dobrih dijelova za prodat , kolko sam ja vidio motor je u extra stanju pozz :icon_smile:
svaka cast za sve i za ovaj projekat... dosta bitnij dijelova je ostalo citavo na ovom BMW-u al opet ima puno puno posla... steta sto mu je unutraznjost bila izlozena prirodnim nepogodama pa je kozu malo pokvarila.... sretno
moje misljenje!motor van i sta je ipravno jos na njemu,limarija na smece!da si ga i djabe dobio neisplati se radit!a,napravit se moze jedino ako prekucas brojeve!
sretno prijatelju u ovome,za ovo je trebala prava hrabrost...mozda bi ij a ovo uradio da sam ga kupio za 2k eur i onda ga skockam i prodam nekom narko bossu